SOMMERSTUEN

110615_1

Sommerfølelsen har inntatt stua. Litt lettere, mindre sort og sarte grå og naturhvite nyanser. Og grønt selvfølgelig. Omgitt av trær og ulike vekster på alle kanter tar jeg inn en gren eller to stadig vekk. Jasminbusken utenfor vokser godt inn over vinduet så den lider ingen nød om jeg tar inn en gren. Kanskje den til og med blomster raskere her inne : ) Den fine planten på benken er en ginko, jeg liker at den er litt skjev og uperfekt.

110615_2

110615_3

110615_5

Nå drømmer jeg bare om å slå opp dørene ut, og bre puter og pledd utover terrassen – inne er det klart. Lyst, svalt og sommerlig. Og nå må jo varmen komme også.

110615_61

foto © elisabeth heier

 Sjenk – Ikea // sofa – Gervasoni // bord – Hay Tray table, tray byttet til marmortopp // pledd – Tine K Home // vaser – Serax og Granit // grå puter – HM Home og Tine K Home

 

Ha en fin dag!
/Elisabeth

 

My living room is ready for summer. A little bit lighter, less black details and green both in- and outside.

 

3 Comments
 • Tina

  13. juni, 2015 at 12:14 Svar

  Hei

  Jeg har spurt deg om luxaflex gardinene på kjøkkenet ditt før og nå har endelig jeg også fått bestilt til min stue.
  Ser at du har metallstang nede, valgte du også metall i festene oppe? Har selv bestilt hvite, var litt redd for å få det for kaldt men metall er jo også fint. Fornøyd med gardinene og holder de formen?

  / tina

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   15. juni, 2015 at 12:09 Svar

   Hei Tina,
   Jeg valgte hvitt på festet oppe jeg og. Fortsatt veldig fornøyd med gardinene – og de
   hodler seg pene : )

   Ha en fin dag!
   /Elisabeth

 • […] på vinteren er det ingen ting i veien for å prøve å få det til å overleve til neste vår. Tempeltreet/Ginkoen jeg anskaffet meg i fjor har også kommet igjen i […]

Post a Comment