SØNDAGSINSPIRASJON // AIAYU

240116_1

Lag deg en kopp te og nyt. Dette er noen av de fineste bildene jeg har sett på lenge. Fra Aiayu-partner Marie Worsaae sitt hjem i København. Aiayu, du vet de vakre tekstilene, både klær og innredningsartikler, som er laget i den fineste ull fra Bolivia. Sukk! Og hjemmet til Marie er omtrent som de myke tekstilene, man har lyst til å krype inn der og bli.

240116_2

Messinglampen fra Restart Milano sank ikke lenger ned på ønskelisten etter å ha sett den her. Og lampe-ønskelisten er lang. Sammen med drømmen om en stor og klassisk gammel leilighet med vinduer akkurat som dette. Når man blander nyere design med arvede møbler og reiseminner blir miksen så personlig og fin.

240116_6

240116_4

240116_3

Elsker de vakre putene og pleddene som tilfører rommene både lunhet og farge. Alle i gjenkjennelig Aiayu-stil. Og sengetøy i vakre pudder- og rosafarger tror jeg vi kommer til å se mer av utover våren.

/Elisabeth

 

Love the beautiful home of Marie Worsaae, partner in the Danish brand Aiayu. Personal and inviting but still clean and sophisticated. Read more at Cereal Magazine.

 

3 Comments

Post a Comment