FINE TING II // MY LATEST WORK

290216_1

De siste månedene har jeg jobbet sammen med dyktige Synne Kristiansen, eieren av Fine Ting om innredningen av hennes andre butikk i Oslo. Da vi møttes tidlig i høst kjente vi ikke hverandre annet enn via Instagram (for en verden og hvilke fine mennesker man møter!), men innredningsmatchen kunne ikke vært bedre. Fine Ting II har blitt akkurat så bra som vi håpet da vi satt på Kolonihagen og planla over den første kaffekoppen – og i dag var jeg innom med kameraet mens de flinke jentene pakket ut, priset og forberedte morgendagens åpning.

Materialmiksen i butikken er så bra. Kul og feminin på en gang. Klærne får være i fokus, samtidig er det så mange spennende detaljer som gjør interiøret interessant. Det rå gulvet mot enkle hvite vegger og den originale stukkaturen. Kassen som er flislagt i fiskebensmønster med sorte matte fliser (Mutina) og smykket av en lampe i messing som svever over. (Anour/Lampestudio) Lampene fra Anour håndlages i København og om jeg ikke tar helt feil så henger den aller første som er solgt i Norge hos Fine Ting!

290216_2

290216_3

Bord og klesstativer er laget på mål til butikken av den lokale smeden, og bedre blir det jo ikke enn når lyset flommer inn i lokalet og vinduene er fylt med fristende produkter og grønne blader. Lampene i vinduet er favoritten Mass Light fra &tradition.

290216_4

290216_5

De fine speilene i prøverommene er Tati Mirror fra svenske Asplund. Og også her har vi brukt Mass Light i messing fra &tradition. ..og i morgen er det gardiner foran prøverommene også. :)

290216_6

290216_7

foto © elisabeth heier

 

Fine Ting II åpner kl 15 i morgen i Grønnegata 1, og du er selvfølgelig velkommen innom. Jeg kan love en nydelig butikk med masse god stemning og (sukk!) så mye fint som henger fristende på stativene..

/Elisabeth

 

The last few months I´ve been working toghether with Synne, the owner of Fine Ting in Oslo with the interior design of her new store. I´m so proud and happy with the result, and are so excited about the opening tomorrow afternoon. Stop by if you´re in town, the adress is Grønnegata 1 and Fine Ting opens at 15.00.

10 Comments
 • So Soft Sunday

  1. mars, 2016 at 14:29 Svar

  Åhh, dette var skikkelig lekkert! Så flinke dere har vært! Helt nydelig!
  Gleder meg til å ta turen innom her veldig snart!

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   1. mars, 2016 at 21:58 Svar

   Tusen takk kjære deg! Det har virkelig vært et fint prosjekt å jobbe med :)

 • Katerina

  1. mars, 2016 at 20:57 Svar

  Elisabeth this is beyond stunning! Well done, I love it so much! I hope you don’t mind I shared it on my blog, I think so many people should see this! If you wish I will take it down of course :)

  Hugs

  Katerina

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   1. mars, 2016 at 21:59 Svar

   Thank you so so much Katerina!
   And I dont mind at all that you shared, I´m so happy you liked it and shared.

   Hugs Elisabeth

 • Kasia

  3. mars, 2016 at 15:16 Svar

  Det skal jeg i hvert fald se når jeg kommer til Oslo! Så well done Elisabeth! Love it :)

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   3. mars, 2016 at 16:06 Svar

   Tusen takk Kasia! Du kommer til å elske butikken, super service og
   nydelige klær :)

 • Silje

  3. mars, 2016 at 20:35 Svar

  Hei elisabet! Så fine bilder, jeg gleder meg til å besøke butikken! Jeg tenker på å kjøpe &tradition Mass lamper til å henge over kjøkkenbenken. Vil du si at lyset er veldig hvitt? Silje

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   3. mars, 2016 at 20:52 Svar

   Hei Silje! Så koselig du synes det, butikken har blitt kjempefin!
   Lyset er i Mass Light er varm hvitt, og veldig fint :)
   /Elisabeth

 • […] med et innredningsprosjekt jeg gjorde i vinter og falt pladask. (Bilder av innredningen på Fine Ting) Nytt nå er lamper uten ledning, bare hengt i vaier som igjen er koblet til strøm i en boks så […]

 • […] Hvert produkt lages med fokus på bærekraft i designet, produksjon og teknologi. Jeg brukte en lampe fra Anour på dette prosjektet og jeg skulle gjerne hatt lampen svevende over mitt eget […]

Post a Comment