PÅSKE DIY // MARMORERTE EGG

080316_1

Påsken er rett rundt hjørnet og i helgen startet jeg med noen små forberedelser. Ikke fordi jeg lager så mye til påske, men det er koselig å male egg med barna og da benytter jeg sjansen til å lage noen nye egg til dekorasjon jeg også.

080316_2

Det finnes et hav av forskjellige oppskrifter på hvordan man kan marmorere egg, eller farge de ved bruk av forskjellige grønnsaker e.l Jeg er fan av noe som er enkelt og som det ikke blir for mye søl av så denne passet meg perfekt. Eggene skal nemlig bare ligge i en blanding av druejuice og vineddik natten over (bland like deler). Dagen etter gnir du av overflødig farge med en mykt papir og vips er eggene ferdige. Tips! Legg eggene i en vid bolle slik at du kan bruke en tallerken for å presse de ned i juicen. Ellers vil de flyte opp om du har blåst ut innholdet på forhånd. Hos Style Me Pretty var eggene også dyppet i gullmaling, idéen finner du her.

080316_3

foto © elisabeth heier

Mer inspirasjon til påske? Jeg har laget glitteregg, dekorert gullegg og dekket påskebord her.
/Elisabeth

 

I´ve started some early preparations for easter and made marble eggs this weekend. The recipe is simple, the eggs only have to lie in a mix og vinegar and grape juice over the night. The original recipe can be seen at
Style me Pretty.

 

 

 

3 Comments
 • Regine

  8. mars, 2016 at 20:39 Svar

  Å, så fint det blei!!! Enkelt og nydelig <3

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   8. mars, 2016 at 20:52 Svar

   Tusen takk Regine! Alt behøver ikke å være så komplisert :)
   Klem

 • Easter Mood

  14. april, 2017 at 09:51 Svar

  […] elisabethheier.no […]

Post a Comment