721 GRAMS BY ISABEL GATZEN FOR &TRADITION

290516_1

290516_2

290516_3

foto via &tradition

I forbindelse med Three Days of Design i København nå i helgen er det blitt lansert noen fine nyheter fra flere leverandører. En av de er lysestaken 721 Grams fra &tradition, designet av Isabel Gatzen.
721 Grams er laget i messing – og hver del veier nettopp 721 gram. Delene kan settes sammen slik du ønsker selv, og jeg liker muligheten til å lage min egen variant av modulene. Designeren selv ønsket å lage en tidløs lysestake som kan gå i arv i generasjoner, som passer inn i moderne omgivelser.  Messingen er håndpolert og har en speilblank overflate, vakker, helt unik og rett inn på min ønskeliste.

/Elisabeth

The new candle holder, 721 Grams designed by Isabel Gatzen for &tradition is a modular concept who allows you to personalize the candle holder to any social setting. The name, 721 Grams alludes to the weight of each piece. Made in hand polished solid brass, with a timeless design that fits into a modern home – I´m sure this wil be a design piece cherished for generations. Exactly like the designer intended it to be.

 

 

 

2 Comments
  • […] Den vackra ljusstaken 721 Grams av Isabel Gatzen för &Tradition som gärna får flytta hem till mig. Via Elisabeth Heier. […]

  • Veckans inspiration #21 – Brass&Gold

    31. august, 2016 at 21:51 Svar

    […] Den vackra ljusstaken 721 Grams av Isabel Gatzen för &Tradition som gärna får flytta hem till mig. Via Elisabeth Heier. […]

Post a Comment