MANDAGSINSPO // LEILIGHET TIL SALGS GÖTEBORG

090516_1

Dette er den aller første boligannonsen der jeg har tenkt, «her kan jeg flytte inn uten å gjøre noen ting med leiligheten». Da er den fin, så fin at jeg har lyst til å levere inn kjøkkenfrontene mine til lakkering og innrede hele huset med detaljer i den perfekte beigefargen de har brukt her. Fargen tas opp i både kjøkkeninnredning, sofa, gulvtepper og veggene på soverommet. Hvit base, detaljer i sort og cognac (en stol i cognacfarget skinn står høyt oppe på ønskelisten) også den der softe, litt ubestemmelige beige fargen. Så sobert og delikat. Den fineste miksen spør du meg. Legg merke til hexagonflisene i marmor på baderomsgulvet. Superfint.

090516_2

090516_3

090516_4

090516_5

090516_6

foto via Alvhem

Hele leiligheten kan du se her.

/Elisabeth

 

Love everything in this beautiful Gothenburg apartment for sale by Alvhem. More photos here.

 

9 Comments

Post a Comment