JOTUN LADY COLOR CHART 2017

310816_1_LADY Pure Color 10683 Cashmere. LADY Perfection 9918 Klassisk Hvit (1)

En av høstens største begivenheter er uten tvil Jotuns lansering av nytt fargekart. De evner å inspirere gang på gang, og hvert år er det enda litt bedre enn i fjor. I går ble fargekartet for 2017 lansert, og denne gangen er palettene inspirert av kulturer og idéer fra alle kontinenter. Helt i tråd med tidens tendenser der vi reiser mer, oppsøker nye steder, leser bøker, spiser mat og hører musikk fra ulike verdenshjørner. Fargekartet er delt inn i tre paletter som reflekterer dette, Nordic Living, Urban Living og Continental Living.

Den første paletten, Nordic Living, er utviklet for å gjenskape den beroligende atmosfæren man opplever i naturen i hjemmet. Sobre farger som beige, korn, grått, grønt og blått, rett og slett farger fra naturen. LADY 10683 Cashmere (bildet over og under) er en av hovedfargene i den nordiske paletten, og jeg vet allerede hvor jeg har lyst til å male med den.

310816_2_LADY Pure Color 10683 Cashmere. LADY Perfection 9918 Klassisk Hvit (2)

310816_3_LADY Pure Color 1145 Band Stone. LADY Perfection tak i 9918 Klassisk Hvit

LADY 1145 Band Stone er en ny gråfarge, også tilhørende den nordiske paletten. Nydelig til de andre fargene i paletten og til gyldent tre, sort og hvitt. De sobre fargenyansene danner et lunt og minimalistisk bakteppe for skandinasviske designmøbler, håndlaget keramikk, flettede kurver og tekstiler i ull og lin.

310816_4_LADY Pure Color 2992 Delightful Pink og 1624 Letthet

Den andre paletten heter Urban Living og er en sofistikert og stilfull palett inspirert av det kreative storbylivet. Fargene er delikate rosa, grønne og grå farger som nyhetene LADY 2992 Delightful Pink (over) og LADY 2995 Dusty Red (under). Kombiner fargepaletten med skulpturelle designobjekter og grønne vekster for et stilrent og organisk resultat.

310816_5_LADY Pure Color 2995 Dusty Red. Krakk i LADY Supreme Finish halvblank 2782 Deco Pink

310816_6_LADY Pure Color 8478 Pale Green (1)

LADY 8478 Pale Green (over) er en av de vakre grønnfargene fra Urban Living-paletten.

310816_7_LADY Pure Color 3343 Dusty Purple

Den siste paletten består av varme, brente nyanser og heter Continental Living. Byer som Marrakech og Istanbul, krydder- og jordfarger er stikkordene og fargekartet gjenspeiler dette gjennom dype rødtoner og lune okernyanser. LADY 3343 Dusty Purple (over), LADY 10001 Dijon Yellow og  LADY 1362 Olive Brown er noen av fargene fra denne paletten. Kombinert med lekre vintagekupp, ferieminner og myke designmøbler kommer de krydrede fargene til sin rett og gir rom for et spennende og personlig uttrykk. Bland med sobre valører i hvitt for et lettere uttrykk.

310816_8_LADY Pure Color 1362 Olive Brown og 10001 Dijon Yellow (1)

foto © Jotun Lady v/Siren Lauvdal, styling Kråkvik & D`Orazio

Jotun lanserte ikke bare fargenyheter, men også en produktnyhet i går. LADY Perfection er en helmatt takmaling som sørger for vakre og skjoldfrie tak i et stort fargeutvalg i både lyse og mørke farger. Klassisk hvit står fint til de fleste veggfarger, ønsker du et mer spennende og annerledes uttrykk kan du gå for en tidsriktig og mørkere tone i taket råder Jotuns fargesjef, Lisbeth Larsen.
LADYs digitale fargekart er siste store nyhet i høst. På colours.jotun.no finnes en mengde inspirasjon, forslag og råd om fargene i fargekartet. Jotun har samlet korte filmer med tips om farger og produkter, og du kan lage din egen ønskeliste med favorittfarger- og produkter. Pluss for de konkrete fargetipsene på fim fra Nina!

Elisabeth

// Yesterday Jotun launched their new LADY Color Chart 2017, and again they impressed with beautiful palettes with sofisticated colors. I´m already in love with LADY 10683 Cashmere and think it would look great combined with black and white in my scandinavian home. A new painiting project up then?! //

2 Comments

Post a Comment