LOTTA AGATONS BEAUTIFUL DARK HOME

081016_1

Frem til nå har vi sett få bilder fra Lotta Agatons vakre leilighet på Søder i Stockholm. Leiligheten som ble malt i forskjellige grå nyanser da hun flyttet inn i kontrast til den hvite leiligheten hun kom fra med alle de grønne plantene – elsket og kopiert av «alle». Denne måneden er hjemmet hennes på trykk i Residence og herlighet så fint det er! Å male alle vegger, inkludert taket mørkt er ikke for alle men dette er så gjennomført ned til hver minste detalj at det er ren perfeksjon. Det lyse tregulvet og store vinduer sørger for lys og en hel masse spennende skygge og kontraster. Lister og innredningsdetaljer er også malt i samme farge som veggene, og det er ikke uten grunn vi ser vi mer og mer av akkurat det. Helheten blir en helt annen når ikke veggene brytes av hvite lister..

081016_2

De grønne plantene er fortsatt med Lotta, det er også Børge Mogensen-stolene i cognacfarget skinn fra den forrige leiligheten. Lune saueskinn, tekstiler og varme farger kler de grå veggene godt og gjør den mørke leiligheten alt annet enn kald. Et godt tips om du ønsker mørke vegger er å bruke naturfarger- og materialer til for å unngå et kjølig og hardt uttrykk.

081016_3

081016_4

Jeg elsker den fine arbeidsplassen og bildeveggen over. Et bilde av Jesper Waldersten (maleriet lengst til høyre) står på min ønskeliste, og mer fotokunst til veggene i ny leilighet – ja takk.

081016_5

Elisabeth

// Lotta Agatons beautiful dark home is featured in Residence this month, and I´m sure it will be the photos we´ll see in every blog as well this weekend. No wonder why, its absolutely perfect. From the high ceilings to the smallest details, the dark walls and the wooden floors. Her previous apartment was all white and an inspiration for many, as we are moving towards darker colors at home I´m sure this home also will inspire a lot of design loving people. //

No Comments

Post a Comment