HOUZ OSLO MED WEBSHOP

171116_1

I dag lanserte Houz Oslo sin fine nettbutikk og det er så gøy å kunne vise frem noen av bildene vi tok til webshopen tidligere i høst. (Ina K. Andersen er fotografen, Linda – eier av Houz og jeg står bak stylingen.) ..ingen hemmelighet at dette er en av mine favoritt interiørbutikker, og jeg heier så på Linda og teamet på Houz når de nå utvider på nett. For om du ikke har mulighet til å besøke den fysiske butikken er den fine atmosfæren tatt med over digitalt. Og miksen av produkter er unik.

171116_4

171116_3

171116_2

171116_6

Foto © Houz, fotograf Ina K. Andersen

Elisabeth

// Houz Oslo launched their webshop today, and I´m so proud to show you the photos we took for it earlier this fall. Visit here, and be inspired – the atmosphere and mix of products are unique. //

2 Comments

Post a Comment