OSLO DESIGN FAIR // HVERDAGSRITUALER

Oslo Design Fair

foto © Oslo Design Fair/Inger Marie Grini

Med messetema Hverdagsritualer åpnet Oslo Design Fair for tredje gang i går. Jeg synes messen blir bedre og bedre for hver gang, og i år byr de på et spennende faglig program og inspirerende tendensområder (jeg har vært gjestestylist på tendensutstillingen kuratert av Kirsten Visdal!), samt nye og spennende utstillere. Hverdagsritualer som tema favner bredt, vi har alle våre ritualer og vaner men felles er at de gir oss holdepunkter, og kanskje små pauser i hverdagen. Da jeg ble spurt om mine hverdagsritualer ble svaret at det jeg setter aller høyest er gåturen til barnas skole på morgenen. Hånd i hånd mens vi snakker om dagen som ligger foran oss og bygatene våkner til liv. Felles for mange av disse hverdagsritualene er at de gir oss rom for å stoppe opp. Tiden det tar å brygge kaffen gir oss tid for refleksjon og for svært mange av oss er den største luksusen tid.

Yesterday Oslo Design Fair opened, and this years theme is Everyday Rituals. The first three pictures are from the Tendency Exhibition curated by stylist Kirsten Visdal (where I contributed as a guest stylist), and her interpretation of everyday rituals in a inspiring home setting are worth seeing. Furniture and lamps from &tradition, props from the fairs exhibitors. 

250117_02

foto © Elisabeth Heier

Inne på messens tendensområde har jeg blant annet stått for stylingen av arbeidssonen i Kirstens fargerike og fine stue. &tradition har levert møbler og lamper til hele utstillingen mens andre produkter er plukket fra messens utstillere. Inspirasjonscollagen på veggen er min personlige.

The home office area are part of my styling, and like in my own home office I´m always hanging collages on the wall with pictures I find inspiring. 

250117_03

foto © Elisabeth Heier

250117_04

foto © Elisabeth Heier

En annen utstilling dere må få med dere, og messens mest inspirerende spør du meg, er Stylistenes atelier. Her får vi et innblikk i stylistene Per Olav Sølvberg, Tina Hellberg (Sverige) og Gitte Kjær (Danmark) sin arbeidshverdag. Bilde over fra Tina Hellbergs studio, under fra Per Olavs og til sist fra Gitte Kjærs studio. Det er så mange fine detaljer og spennende materialkombinasjoner, rett og slett en utstilling som må ses.

Another must see is the exhibition by stylists Per Olav Sølvberg, Tina Hellberg and Gitte Kjær. They´ve recreated their studios at the fair, filled with inspiring materials, objects and other details. 

Oslo Design Fair

foto © Oslo Design Fair/Inger Marie Grini

Oslo Design Fair

Foto © Oslo Design Fair/Inger Marie Grini

250117_08

foto © Elisabeth Heier

Elisabeth

3 Comments
 • Luisa - La Mar

  26. januar, 2017 at 13:05 Svar

  Så utrolig mye fint. Blir så inspirert av fargene.

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   26. januar, 2017 at 16:57 Svar

   Ja enig! Veldig fine farger.
   Klem Elisabeth

 • Veckans inspiration #4 – Brass&Gold

  29. januar, 2017 at 18:44 Svar

  […] Per Olav Sølvberg, Tina Hellberg og Gitte Kjær bjöd på arbetsvardag under Oslo Design Fair. Via Elisabeth Heier. […]

Post a Comment