HOTEL DANMARK // COPENHAGEN

030317_01

030317_02

030317_03

030317_04

photos via Brøchner Hotels, with thanks

Soon Brøchner Hotels is opening a new, upscale botique hotel in Copenhagen. We already know (and love) their SP34, but the new one? From the photos already released it looks absolutely beautiful. Hotel Danmark is located in the centre of Copenhagen, right next to the City Hall Square, Glyptoteket and Denmarks National Museum. Its opening in the end of April and I´ve already booked myself a weekend there.. I really can´t wait to experience the hotel which not only has a beautiful designed interior but also a roof top terrace and a urban vineyard garden. And as SP34, Hotel Danmark also offers a full organic breakfast and the lovely wine hour in the lobby. Writing this I´m almost off to Copenhagen right away for renting a bike and enjoying my Saturday there!

More from Copenhagen here, and from Hotel SP34 here and here

Elisabeth

3 Comments
 • Rita

  13. mars, 2017 at 10:15 Svar

  Bodde på Hotel Danmark på min første tur til København for en del år siden. Det var slett ikke fint, og vi valgte et annet sted neste gang. Så bra at de nå har pusset det opp, for bygget og hagen var jo fint, det var bare fullstendig nedslitt. Bildene ser absolutt lovende ut!

  • Elisabeth // elisabethheier.no

   Elisabeth // elisabethheier.no

   13. mars, 2017 at 10:18 Svar

   Hei! Så vidt jeg vet var det andre eiere av hotellet også den gangen så det har skjedd mye heldigvis.
   Gøy med nye og spennende hoteller i København :)
   Elisabeth

 • Rita

  14. mars, 2017 at 12:30 Svar

  Det var under Brøchner hotels den gangen også, men jeg tror Brøchner har skiftet eiere for noen år siden ja.

Post a Comment