interior, design & inspiration
interior, design & inspiration

ANNONSER HOS ELISABETH HEIER

 

Elisabeth Heier er en av Norges mest leste interiørblogger og jeg har mange følgere både på Instagram, Facebook og Pinterest. I 2014 ble bloggen kåret til årets blogg av ELLE Decoration, og foruten prisen fra ELLE har Elisabeth Heier vært nominert til årets interiørblogg av Vixen Awards og til Nordic Blogger of the Year av Inspiration Blog Awards i Finland. Min Instagramkonto har også fått internasjonal oppmerksomhet og ble sommeren 2016 nevnt som en av de 23 Skandinaviske IG kontoene verdt å følge av amerikanske Domino Magazine.

 

Mitt hjem har vært på trykk i magasinene Bo Bedre, ELLE Decoration, BoNytt, Rom123, Bolig Pluss, BoligDrøms Instant Living, Foreldre & Barn, Babydrøm, tyske 20 Private Wohntraume og franske M.P.A samt i avisene Dagbladet og Aftenposten Bolig.

 

Jeg kan tilby både sponset innhold i blogginnlegg, annonsebannere og sponsede poster på Instagram. Jeg jobber med brands og produkter jeg selv liker, og mine lesere skal være trygge på at det jeg fronter går jeg god for. Et godt samarbeid kan øke oppmerksomheten rundt ditt firma eller produkt betraktelig, og jeg skreddersyr en pakke som passer dere.

 

Har du andre idéer til samarbeid enn nevnt ovenfor eller vil høre mer om hva jeg tilbyr, er du velkommen til å kontakte meg på post@elisabethheier.no

Samarbeidspartnere:

 

Louis Poulsen / &Tradition / Stelton/ Rosendahl / Jotun / Iittala /Kay Bojesen / Houz / Normann Copenhagen / Desenio
VisseVasse / Cru Café / Svangaard Brands / Samsung / Norway Designs / House of Oslo / Bastian
Wik & Walsøe / Luxaflex / Nicole Vienna / Lind DNA / Woroom / Contura Peis / Plantasjen / Juvelen /Fødselsplakat.no
Adams Matkasse / Diplom Is / Scanpan / Tapwell / Variér Furniture / Velux / Trioving / Framkalla / Hadeland Glassverk