Kjøkkedetaljer

 Jeg leter etter ett slags opphengssystem til å ha på kjøkkenet, 
på den ene langveggen har vi en åpen hylle-
og under den passer det fint å henge redskaper vi bruker ofte, 
kjøkkenhåndkler etc
Har du ett tips på hvor jeg kan finne noe som både er fint og praktisk?

Tidligere hadde jeg en gren her, men den var moden for utskiftning
og er nå i stedet dekor ved peisen : )



I mens viser jeg noen detaljbilder fra kjøkkenet, uunværlige kitchen aid-maskinen,
fine marokkanske fatet og oppbevaringsbokser fra (desverre) nedlagte Shabby.

Nespresso-maskinen, serveringsbrett fra Granit, og salt- og
pepperkvern vi har fått i gave.


Photos Elisabeth
God tirsdagskveld herfra!

8 Comments
  • Sommerjenten

    27. September, 2011 at 21:20 Reply

    Lekre detaljer Elisabeth! Liker alt her!!! :)

    Tja, ikke lett å vite hva man skal ha. En gren er jo fint, men det hadde du jo. Ellers er jo en stålstang fint.

    Du finner nok på noe flott! :)

    Klemmer fra Lene

  • Potrinas Potlerier

    27. September, 2011 at 21:46 Reply

    Så mange flotte detaljer!

    Ha en fin kveld :)

  • HjemmeKos

    27. September, 2011 at 22:10 Reply

    Kjempefin og inspirerende blogg du har!
    Jeg følger deg videre ;)

  • Veronica

    27. September, 2011 at 22:23 Reply

    Ja, lekre kjøkkendetaljer, det må jeg si:) Hva med å strekke en stålwire og henge på kroker?..hmmm Ha en fin fin kveld videre Elisabeth

  • Britt Irene

    28. September, 2011 at 05:50 Reply

    Nydelige detaljer:)liker godt stilen din.
    Ha en flott dag.klem:)

  • Ellen-Marie

    28. September, 2011 at 09:10 Reply

    Så fine detaljer! Falt for den gamle trefjølen og det marrokanske fatet dit – nydelig sammen!
    God onsdag!
    Klem

  • Mari

    1. October, 2011 at 16:37 Reply

    masse fine detaljer fra kjøkkenet, så fint :D
    god helg :D

  • Pernille og Ebbas eventyr

    1. October, 2011 at 22:26 Reply

    Hva med en vaier/kraftig ståltråd med store skruer(evt svarte skruer?) og S knagger :) Ser for meg at det kan være fint!

Post a Comment